دستگاه پخت شیر

دستگاه پخت شیر

دستگاه پخت شیر آلپ:

دستگاه پخت شیر یا همان پاتیل شیر محصولی برای عمل آوری شیر و یا عرضه شیر می باشد و همچنین دستگاهی مناسب برای آماده سازی شیر برای تولید ماست می باشد.

دستگاه شیر جوش یا همان دستگاه پخت شیر سیستمی دو جداره برای حرارت دهی تا دمای ۹۰ درجه سانتی گراد با استفاده از سیستم دیگ بخار یا دیگ شوفاژ و حتی دیگ آب گرم می باشد که در این فرآیند شیر به نقطه جوش رسیده و به عمل می آید و در جهت کاهش دمای سیال (شیر)از برج خنک کننده یا برج خنک کننده و یا از آب خنک و آب چاه استفاده می گردد که توسط پلیت انجام می گیرد و دمای شیر از ۹۰ درجه به ۳۰ و حتی ۲۰ درجه کاهش می یابد .

در قسمت فوقانی دستگاه از الکتروموتور با محور ثابت استفاده گردیده که با ایجاد حالت دورانی و چرخشی داخل مخزن از ته گرفتن شیر جلوگیری کرده و دمای تمامی قسمت های شیر را یکسان می نماید.

ظرفیت دستگاههای پخت شیر:

دستگاههای پخت شیرآلپ از ظرفیت ۳۰۰ تا ۵۰۰۰۰ لیتر در ساعت قابل تولید می باشد که ابعاد و مشخصات دستگاه نسبت به نوع کاربری و منبع حرارتی سیستم متفاوت می باشد

 

موارد ا

استفاده از دستگاه پخت شیر:

  • استفاده در لبنیاتی ها برای عرضه شیر عمل آوری شده و عاری از میکروب
  • مستقل در میکروب زدایی شیر در واحد فروشگاه یا کارگاهی
  • سهولت در تولید ماست با استفاده از دستگاه پخت شیر
  • افزایش سطح ماندگاری شیر و استفاده از حالت سرد کن و سیستم چرخشی در راستای نگهداری شیر به صورت طولانی مدت
  • قابل استفاده در دامداری های صنعتی و سنتی در راستای عرضه شیر تولیدی به صورت پخت شده
  • بهترین نوع دستگاه برای پخت شیر و چربی گیری بعد از پخت برای افزایش سطح چربی و بازدهی
  • قابل استفاده در سوپر مارکت ها و مراکز عرضه محصولات لبنی به علت کاربری آسان
  • تولید شده به صورت دو جداره ،حالت پروسس تانک برای استفاده در لبنیاتی ها
  • بهترین جایگزین پاتیل های قدیمی

 

 

 

 

 

 

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.