خامه گیر

خامه گیر

خامه گیر برقی

خامه گیر برقی آلپ در ظرفیت های فروشگاه و خانگی واردات کشور ترکیه بوده ولی در ظرفیت های صنعتی ساخت گروه صنعتی آلپ می باشد. چرن خامه دستگاهی مناسب برای چربی گیری از شیر پرچرب بوده و به عبارتی دیگر، مخصوص تولید خامه و سر شیر می باشد. لذا در مراکز عرضه محصولات لبنیاتی و یا کارگاه های تولید محصولات لبنی مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه در ظرفیت ها و ابعاد متفاوتی به تولید می رسد. قبل از خرید محصول حتما اطلاعات لازم در رابطه با دستگاه را از کارشناسان فروش ما کسب نمایید. 

ظرفیت های بالای ۳۷۵ لیتر که تولید گروه صنعتی آلپ می باشد، به عنوان سپراتور شیر در کارگاه های تولید محصولات لبنیاتی یا کارخانجات لبنیاتی مورد استفاده قرار گرفته و قابل اتصال به دستگاه های پروسس تانک و هموژنایزر می باشد. این دستگاه با استفاده از انرژی الکتریکی، نیروی گریز از مرکز مورد نیاز برای چربی گیری از شیر را ایجاد می کند. بدین ترتیب خامه در کوتاهترین زمان ممکن و با صرف کمترین هزینه بدست می آید.

مزایای استفاده از خامه گیر برقی:

چرخ شیر برقی

خامه گیر

  • امکان تولید شیر با درصد چربی پایین تر
  • تولید سر شیر و خامه به صورت کاملا بهداشتی و بدون دخالت دست
  • کم ترین میزان مصرف برق به علت استاندارد بودن سیستم
  • تولید شده به صورت پیاله ای و تمام اتوماتیک
  • دارای ورودی شیر به صورت پیاله ای و خروجی استیل برای شیر و خامه به صورت کاملا مجزا
  • تولید شده به صورت تمام استیل و ضد زنگ
  • قابل شستشو
  • مجهز به همزن استیل با روزنه های بسیار کوچک
  • عدم اشغال فضای مفید به علت کم حجم بودن دستگاه
  • تولید شیر کم چرب بدون تغییر در کیفیت محصول
  • بهترین گزینه برای ایجاد کسب و کار خانگی با کمترین سرمایه با توجیه اقتصادی بالا در راستای تولید خامه و سر شیر

عملکرد دستگاه خامه گیر آلپ

سپراتور برقی آلپ با استفاده از انرژی الکتریکی، بخش جامد و رقیق تر شیر پر چرب را تفکیک می نماید. برای این کار تنها به مقداری شیر پر چرب (با توجه به ظرفیت دستگاه) نیاز دارید. ابتدا شیر را درون کاسه خامه گیر ریخته و سپس دکمه استارت دستگاه را بزنید. به محض روشن شدن الکتروموتور چرن خامه، شیر از درون روزنه های همزن عبور کرده و دو فاز جامد و مایع آن کاملا جدا می شود. گردش شیر مجود در کاسه خیلی آرام صورت می گیرد و به هیچ عنوان مواد از داخل دستگاه به بیرون تراوش نمی کنند.

این دستگاه با بهره گیری از سیستم گریز از مرکز، چربی گیری از شیر را انجام می دهد. یعنی به دلیل متفاوت بودن جرم چربی و فاز مایع شیر، با گردش این ماده غذایی، خامه تولید می شود. چربی (با وزن مخصوص بالاتر) در اطراف کاسه انباشته شده و از بخش مخصوص خارج می شود. در صورت نیاز، افزودنی ها و طعم دهنده های مورد نظر را می توانید به خامه تولید شده اضافه کنید. شیر کم چرب بدست آمده نیز از طریق خروجی متفاوتی درون ظرف مورد نظر شما سرازیر می شود.

نحوه شستشوی این محصول

استفاده از این دستگاه برقی باید ها و نباید هایی دارد و در صورت عدم توجه به این موارد، با مشکلات زیادی مواجه خواهید شد. یکی از مهمترین نکات قبل و بعد از تولید خامه، شستشوی تمامی بخش های داخلی خامه گیر می باشد.  این دستگاه برقی بوده و در صورت نفوذ آب به بخش الکتریکی آن، با نیم سوز شدن یا از کار افتادن دائمی خامه ساز مواجه خواهیم شد. پس دقت داشته باشید که به هیچ عنوان دستگاه را زیر شیر آب نگیرید. برای شستشوی دستگاه می توانید قطعات مختلف سپراتور را جدا نموده و اقدام به شستن آنها کنید.

بهترین و راحتترین راه برای پاکسازی جداره داخلی و همزن دستگاه، استفاده از روش شستشوی اتوماتیک می باشد. برای این کار مقداری آب گرم درون کاسه چرن خامه ریخته و دکمه استارت آن را بزنید. آب از روزنه های همزن عبور کرده و در تمامی قسمت های کاسه به گردش در می آید. بدین ترتیب چربی و ذرات باقی مانده از این قسمت ها پاک شده و از طریق مجراهای تخلیه، به خارج از دستگاه منتقل می شود.

انواع سپراتور شیر برقی آلپ

سپراتور شیر همان خامه گیر بوده و در ابعاد متفاوت و انواع ظرفیت ها تولید می شود. این دستگاه به دو صورت کلی دستی و برقی ساخته می شود. در خامه ساز های دستی، برای به گردش در آوردن همزن و ایجاد نیروی گریز از مرکز، باید از اهرم قرار گرفته بر روی دستگاه استفاده کرد. در صورتی که سپراتور های برقی، به صورت کاملا اتوماتیک تمامی فرآیند را انجام می دهند. بدین ترتیب در وقت و هزینه صرفه جویی می گردد. از مدل های برقی در بسیاری از کارگاه ها و کارخانجات تولید مواد غذایی و محصولات لبنیاتی استفاده می شود.

عملکرد این دستگاه تماما اتوماتیک بوده و روند خامه گیری با استفاده از این محصول بسیار سریع تر صورت می گیرد. همچنین به دلیل عدم دخالت دست در تولید خامه، محصول بدست آمده بسیار سالم و بهداشتی به بازار عرضه می شود. تمامی قطعات و تجهیزات مورد استفاده در این محصول از بهترین برند های موجود در بازار انتخاب شده است. لذا عملکرد بهینه و مطلوب آن در طولانی مدت تضمین می شود. دقت داشته باشید که قبل از اقدام به چربی گیری از شیر، حتما جداره داخلی کاسه را شستشو دهید. بدین ترتیب از انتقال آلودگی (در صورت وجود) به خامه تولید شده جلوگیری می گردد.

خامه ساز فروشگاهی یا کارگاهی

خامه گیر های فروشگاه در ظرفیت های ۱۴۰ لیتر ، ۲۴۵ لیتر و ۳۷۵ لیتر موجود بوده و بهترین گزینه برای استفاده در کارگاه های تولید محصولات لبنیاتی می باشد. این دستگاه قادر به چربی گیری کامل از شیر به صورت خام یا پخته است. همچنین عملکرد آن مشابه با چرخ شیر بوده با این تفاوت که این محصول موتور دار بوده و با استفاده از نیروی برق، خامه را از شیر می گیرد.  چرن خامه فروشگاهی در مقایسه با مدل های خانگی، ظرفیت بالاتری داشته و برای کسب و کار های کوچک، کاملا ایده آل است. در ضمن، علاوه بر جداسازی چربی از شیر، می توانید ناخالصی های موجود در شیر را به کمک این دستگاه از شیر و خامه جدا کنید.

سپراتور خامه

خامه گیر صنعتی چیست؟

این نوع چرن خامه در ظرفیت های بالاتری به تولید رسیده و برای تولید حجم بیشتر خامه در کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد. برق مصرفی این دستگاه ها معمولا برق 3 فاز می باشد. خامه گیر صنعتی دارای دو خروجی استیل برای تخلیه شیر کم چرب و خامه تولید شده است. در نتیجه روند تخلیه خامه و شیر نیز خیلی راحت تر خواهد بود. الکتروموتور مورد استفاده در این دستگاه تماما مسی بوده و با گرداندن سریع همزن، سلول های چربی را از شیر جدا می کند. ابعاد چرخ شیر صنعتی در مقایسه با مدل های خانگی و فروشگاهی قدری بزرگتر می باشد. لذا امکان استفاده از آنها به صورت رومیزی وجود ندارد. برای سهولت در جابجایی این محصول، چرخ هایی در بخش انتهایی دستگاه تعبیه شده است.

ظرفیت خامه گیر های صنعتی

خامه گیر های صنعتی در ظرفیت های ۵۰۰ لیتر به بالا قابل تولید بوده و به صورت تمام استیل طراحی می گردد. مدل های صنعتی برای شروع به کار و چربی گیری از شیر، نیازمند برق 380 ولت صنعتی (سه فاز) هستند. بنابراین قبل از خریداری این نوع خامه ساز، از ولتاژ برق منطقه کاری خود اطلاع پیدا کنید. همچنین قابلیت اتوماسیون با خط تولید را دارا بوده و به همین جهت، یکی از محبوب ترین دستگاه های صنعتی در حوزه لبنیات می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید کالا، با کارشناسان فروش شرکت تماس حاصل فرمائید. 

مزایای استفاده از سپراتور های صنعتی

  • سهولت در کاربری
  • کمترین میزان مصرف برق
  • قابلیت اتصال به پروسس تانک
  • تولید شده به صورت تمام استیل
  • سازگاری بالا با سیستم هموژنایزر
  • قابلیت تنظیم میزان چربی و بازدهی
  • دارای مخزن ذخیره برای شیر و خامه
  • سازگاری بالا معیارهای وزارت بهداشت
  • قابلیت تولید سر شیر یا خامه با درصد خلوص بالا
  • عدم نیاز به استفاده از سیستم بو گیر به علت حفظ کیفیت محصول در خامه گیری
  • بهترین نوع خامه گیر صنعتی برای تولید سر شیر و خامه به صورت کاملا طبیعی

 گارانتی و خدمات پس از فروش این محصول

تمامی محصولات تولید شده توسط گروه صنعتی آلپ، به همراه 1 سال گارانتی و 5 سال خدمات پس از فروش عرضه می شوند. عملکرد دستگاه کاملا مطلوب بوده، لذا نگرانی از بابت بروز مشکل در سیستم کاری خامه گیر برقی آلپ نداشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های 09141868391 یا 09127742994 تماس حاصل فرمایید. کارشناسان فروش و بخش پشتیبانی فروش، از روز شنبه تا پنجشنبه، از ساعت 9 الی 18، آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می باشند.

مشاهده محصولات بیشتر: کره گیر برقی آلپ

برای آشنایی بیشتر با عملکرد این دستگاه، شما را به تماشای ویدئو های زیر دعوت می کنیم:

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.